Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Webdesign

Webdesign voor elke beurs

Webdesign Notion technologies
“Voor ons is elke website een uitdaging waarbij we het ontwerp en de techniek zodanig op elkaar afstemmen dat de bezoeker een website te zien krijgt die er mooi uitziet, functioneel is en werkt.”

Hier brandt de webdesign-lamp

Voor al ons webdesign maken wij gebruik van een CMS (content management systeem) gebaseerd op LAMP technologie. LAMP is een acroniem voor een reeks van software pakketten die gebruikt worden om dynamische websites te kunnen draaien. De basis componenten zijn:

 • Linux als besturingssysteem
 • Apache als webserver
 • MySQL als database management systeem
 • PHP als programmeertaal.

Voordeel van deze aanpak is de enorm grote gebruikersgroep, de lage gebruikskost en de stabiele omgeving.

Een CMS Systeem als onderbouw van ons webdesign

Wordpress logo
WordPress: WordPress is een CMS (ContentManagementSysteem) waarbij de gebruiker ( u als klant en onze content-managers) op een eenvoudige manier de content (inhoud) kan wijzigen en/of aanvullen. Hiervoor is geen technische of programmeerkennis vereist. Door middel van themes (thema’s) of zelfgemaakte template bestanden passen wij de opmaak van pagina’s aan. Talloze plugins voegen allerlei functies aan het webdesign toe. Het voordeel van deze omgeving is vooral de snelheid en dus ook de kostprijs waarop een website (met of zonder blog-functionaliteiten) kan opgeleverd worden.

De Voordelen top 10 van een CMS systeem in functie van het webdesign

 1. U heeft de controle: het cms systeem geeft je de volledige controle over de content (inhoud) van uw website of blog.
 2. Content is king: Websites en vooral blogs die hun content regelmatig bijwerken tonen aan de doelgroep dat ze evolueren en actief zijn. Ook ten behoeve van de vindbaarheid is dit een must.
 3. De eenvoud van het webdesign: een cms systeem ter beschikking hebben is een extra stimulans om aandacht te besteden aan uw website of blog.
 4. Verruim de kanalen:  het is de bedoeling om zo veel mogelijk sporen na te laten die kunnen opgepikt worden door uw doelgroep. bvb integratie met email, sociale media, rss feeds zorgen er voor dat uw boodschap exponentieel wordt verspreid.
 5. Veiligheid:  CMS systemen bewaren de informatie in een database die alleen door de backend te bereiken is waardoor er een betere beveiliging ontstaat.
 6. Samenwerking: met een cms kan er op één platform gecoördineerd aan de inhoud worden gewerkt. Denk hierbij ook aan de samenwerking met onze copywriters, webdesigner en community managers.
 7. Snelle wijzigingen: je kan de website of blog veel beter bijsturen. Wijzigingen zijn ogenblikkelijk te zien op de live website.
 8. Betere klantendienst:  je kan er voor kiezen om van je CMS een extranet te maken waarbinnen je met je klanten kan gaan communiceren.
 9. Geen kennis van programmatie: eens de statische pagina’s zijn opgemaakt heeft iedereen die toegang heeft tot het systeem de mogelijkheid om mee te werken aan de evolutie van de website zonder dat er technische kennis is vereist.
 10. Onder de streep: het bespaart u geld omdat dit de meest kosten-effeciënte manier is om een website of blog te bouwen en te beheren. Het is namelijk de Cost of ownership van het webdesign of  de werkelijke prijs die u betaalt inbegrepen de uren die u of uw personeel zelf moeten besteden.
Meer informatie over webdesign steeds met CMS en SEO? Neem met ons contact op