Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

zoekmachine marketing bedrijven

Zoekmachine Marketing

In het afgelopen decennium heeft zoekmachine marketing (ook wel aangeduid als Search Engine Marketing, of SEM) een hoge vlucht genomen. Een goede positie in de zoekmachines, waarvan Google absoluut de voornaamste is, is niet mogelijk zonder zoekmachine marketing toe te passen. Wij realiseren al jaren topposities met onze expertise. Ook met u gaan we graag rond de tafel zitten om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Contacteer ons direct!

Search Engine Marketing door Notion-technologies

Notion-technologies is dé specialist in zoekmachine marketing. Dit verzorgen wij voor diverse websites en bedrijven. Dat houdt in dat wij ervoor zorgen dat websites op relevante zoekwoorden (dat zijn woorden die dus aan uw product gelieerd zijn) een hoge positie verwerven in de bekende zoekmachines.

Wij bieden:

  • Een topscore in de Google zoekmachine
  • Een compleet online zoekmachine marketing pakket
  • Het opzetten en/of beheren van al uw Google AdWords campagnes
  • De zekerheid dat u binnenkort veel nieuwe klanten kunt begroeten

Waarom Notion-technologies?

Wij realiseren ons maar al te goed dat zoekmachine marketing pionierswerk vereist. Een absolute voorwaarde is dat wij voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Google past regelmatig de factoren aan die een rol spelen in de vindbaarheid van een website. Het is aan ons om direct op die ontwikkelingen in te spelen, zowel met onze bestaande als onze nieuwe klanten.