Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

seo

Seo advies

Notion-technologies is een bedrijf met jaren van ervaring op het gebied van SEO (Search Engine Optimization). Wij verzorgen SEO advies om uw doelstellingen te realiseren. Online marketing, mits goed toegepast, is met afstand de meest efficiënte vorm van marketing. U genereert de meeste aandacht tegen de laagste kosten.

Daarom SEO:

  • Een toppositie in Google
  • Een volledig SEO pakket
  • Het beheren en/of opzetten van AdWords campagnes
  • De zekerheid dat u binnenkort al nieuwe klanten kunt begroeten

SEO is een absolute noodzaak geworden voor elk bedrijf dat zich online wil presenteren en op internet haar producten aanprijst.

Organische SEO vs. SEA

Er bestaan twee parallelle segmenten waarbinnen u een toppositie kunt behalen. Het betaalde segment (SEA) en het organische segment (SEO).

Het betaalde segment heeft betrekking op Google AdWords, het online adverteer programma van Google. Adwords is een hulpmiddel waarmee u kunt bieden op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven bij de betreffende zoekopdrachten. Uw advertenties worden dan weergegeven in een kolom rechts van de organische zoekresultaten en soms erboven. Het grote voordeel van AdWords is dat u alleen betaalt als een potentiële klant daadwerkelijk op uw advertentie klikt!

Het organische segment omvat reguliere webpagina’s zoals u die aantreft op iedere website. Als iemand een zoekopdracht invoert in de zoekmachine van Google wordt een lijst met websites samengesteld. Wij zijn bekend met de meer dan 200 factoren die een rol spelen bij het bepalen van de relevantie van een website. Door gebruik te maken van alle mogelijkheden die SEO ons biedt, zorgen wij ervoor dat ú een toppositie verwerft!

SEO; bedien uzelf van de mogelijkheden!

In Vlaanderen, Wallonië en Nederland realiseren wij al het bovenstaande. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend SEO advies.