Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

sea

Google AdWords

De meeste voorkomende manier om te adverteren op internet is met Google AdWords. Google AdWords is het internet adverteer programma van Google. Hiermee kunt u adverteren in de zoekmachine van Google, alsmede ook op de diverse relevante websites die via Google gevonden worden.

Met Google AdWords worden uw advertenties helemaal gratis vertoond aan mensen die gezocht hebben op zoekwoorden die wij, samen met u, vaststellen. Van tevoren voeren wij een grondige analyse uit om te bepalen bij welke zoekwoorden de beste mogelijkheden liggen. U trekt dus altijd geïnteresseerd publiek en betaalt alleen voor bezoekers die daadwerkelijk op uw advertentie klikken.

SEA

Er zijn talloze manieren om te adverteren op internet. Internet adverteren biedt u bovendien de mogelijkheid om dit doelgroepgericht te doen. Met andere woorden; alleen mensen die naar úw product op zoek zijn krijgen uw advertentie te zien. Zodoende biedt online adverteren u de mogelijkheid om maximale efficiëntie toe te passen in uw marketingstrategie. De term die meestal wordt gebruikt voor online adverteren is SEA, Search Engine Advertising.

SEA biedt u deze voordelen:

  • Uw advertenties worden gratis vertoond, u betaalt alleen als geïnteresseerde bezoekers op uw advertentie klikken.
  • Het toepassen van verschillende advertenties en verschillende zoekwoorden biedt de mogelijkheid om de meest doeltreffende te selecteren.
  • U bepaalt zelf precies hoeveel u wilt uitgeven aan online adverteren.
  • U hoeft er niet naar om te kijken, wij verzorgen het hele proces van realisatie, onderhoud en optimalisatie!

 

SEA verzorgd door Notion-technologies

Wij gaan graag met u rond de tafel om vrijblijvend uw wensen en behoeften op het gebied van online adverteren in kaart te brengen. Zodoende kunnen we, met u, een pakket op maat samenstellen dat optimaal inspeelt op uw situatie. Aarzel niet langer en neem direct contact op met ons!