Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

sea marketing

SEA Marketing

Er zijn talloze mogelijkheden in het adverteren op internet, waaronder SEA marketing. SEA marketing (SearchEngineMarketing) biedt u de mogelijkheid om doelgroepgericht te adverteren. Met andere woorden; alleen mensen die naar úw product zoeken, krijgen uw advertentie te zien. Op die manier biedt online adverteren u de mogelijkheid om maximale efficiëntie toe te passen in uw marketingstrategie.

SEA marketing biedt u de volgende mogelijkheden;

  • Uw advertenties in Google AdWords worden gratis vertoond, u betaalt alleen als geïnteresseerde bezoekers daadwerkelijk op uw advertentie klikken.
  • Het toepassen van verschillende advertenties en verschillende zoekwoorden biedt de mogelijkheid om de meest efficiënte te verkiezen boven minder efficiënte advertenties.
  • U bepaalt zelf exact wat u per dag, maand of jaar wilt uitgeven aan online adverteren.
  • U hoeft nergens naar om te kijken, wij verzorgen het hele proces!

Advertenties Google AdWords

De meeste gebruikte manier om te adverteren op internet is met behulp van Google AdWords. Google AdWords is het online adverteer programma van Google. Hiermee adverteert u in de zoekmachine van Google, alsmede ook op de diverse relevante websites die via Google gevonden kunnen worden. Met Google AdWords worden uw advertenties helemaal gratis vertoond aan mensen die gezocht hebben op zoekwoorden die u zelf selecteert. U trekt dus altijd geïnteresseerd publiek aan en betaalt alleen voor potentiële klanten die daadwerkelijk op de advertentie klikken.

SEA marketing met Notion-technologies

Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om vrijblijvend uw wensen en behoeften op het gebied van SEA marketing te inventariseren. Op die manier kunnen we, samen met u, een pakket op maat samenstellen dat optimaal inspeelt op uw situatie. Wij zijn volledig flexibel en spelen altijd in op de laatste trends en behoeften. Twijfel niet en contacteer ons!