Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

optimalisatie zoekmachine

Optimalisatie zoekmachine

Notion-technologies verzorgt zoekmachine optimalisatie voor tal van bedrijven en websites. Dat betekent concreet dat wij ervoor zorgen dat websites op relevante zoekwoorden een hoge positie verwerven in de bekende zoekmachines. Optimalisatie is hiervoor de gebruikte term. Ruim 90% van al het zoekverkeer gaat via Google. Niet voor niks leggen wij daarop dan ook de focus in onze activiteiten.

Wij bieden:

  • Een toppositie in Google
  • Een compleet online marketing pakket
  • Het opzetten en/of beheren van Google AdWords campagnes
  • De zekerheid dat u binnenkort veel nieuwe klanten kunt begroeten

Kortom; optimalisatie voor de zoekmachines is onontbeerlijk voor elk bedrijf dat zich online wil presenteren en online haar producten aanprijst.

Organische optimalisatie vs. AdWords

Er zijn twee manieren om een toppositie te verwerven in Google. Enerzijds het organische circuit, anderzijds het betaalde circuit.

Het organische segment heeft betrekking op reguliere webpagina’s zoals u die nu ook al aantreft op elke website. Zodra iemand een zoekopdracht invoert in de zoekmachine van Google wordt een lijst met relevante websites samengesteld. Wij zijn bekend met de meer dan 200 factoren die een rol spelen bij het bepalen van de relevantie van een website. Door zoekmachineoptimalisatie toe te passen, maken wij uw website vindbaar in iedere zoekmachine!

Het betaalde segment heeft betrekking op Google AdWords, het online adverteer programma van Google. Adwords is een programma waarmee u kunt bieden op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven bij de betreffende zoekopdrachten. Uw advertenties worden dan weergegeven in een kolom rechts van de organische zoekresultaten en soms erboven. Het grote voordeel van AdWords is dat u alleen betaalt als een potentiële klant daadwerkelijk op uw advertentie klikt! Wij zijn gecertificeerd door Google en zetten voor u doeltreffende campagnes op.

Optimalisatie website; regel het vandaag nog!

Neem direct contact op met ons voor een vrijblijvend advies! Graag nemen wij de tijd voor een zorgvuldige analyse van uw online behoeften om daar optimaal op in te spelen.