Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

internet marketing

Internet marketing

Notion-technologies verzorgt internet marketing voor tal van bedrijven en websites. Dat betekent concreet dat wij ervoor zorgen dat websites op relevante zoekwoorden een hoge positie verwerven in de bekende zoekmachines. Optimalisatie is hiervoor de gebruikte term. Ruim 90% van al het zoekverkeer gaat via Google. Niet voor niks leggen wij daarop dan ook de focus in onze activiteiten. In België zijn wij toonaangevend. Maar wij verzorgen onze activiteiten natuurlijk ook in Nederland.

Wij bieden:

  • Een topscore in de Google search engine
  • Een compleet pakket online marketing met totaaloplossingen
  • Het verzorgen van al uw Google AdWords campagnes
  • De wetenschap dat u binnenkort al veel nieuwe klanten kunt begroeten

Begin dus vandaag nog en neemt contact op voor een vrijblijvend advies.

Internet marketing; twee manieren

Er zijn twee manieren om een toppositie te verwerven in Google. Enerzijds het organische circuit, anderzijds het betaalde circuit. Het organische circuit betreft de regulier webpagina’s zoals die op alle sites staan. Deze worden door Google, na een gedane zoekopdracht, gesorteerd op relevantie. Omdat wij de ruim 200 ranking factoren kennen, kunnen we u een topscore bezorgen!

Ongetwijfeld bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van online adverteren. Het betaalde segment bestaat uit de gesponsorde links in de rechterkolom naast de organische resultaten. Deze resultaten worden weergeven door een ingenieus programma dat individuele adverteerders d.m.v. biedingen in staat stelt om haar advertenties te vertonen. Deze vertoningen zijn gratis, pas als een potentiële klant uw advertentie aanklikt, betaalt u een klein bedrag.

Notion-technologies werkt voor u

Wij realiseren ons maar al te goed dat internet marketing uit pionierswerk bestaat. Een absolute voorwaarde is dat wij voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo past Google bijvoorbeeld met enige regelmaat de factoren aan die een rol spelen in de vindbaarheid van een site. Ook daarom is het aan te bevelen om specialisten te raadplegen. Het is aan ons om meteen op nieuwe ontwikkelingen in te spelen, zowel met onze nieuwe als bestaande klanten.