Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

google zoekmachine

Google zoekmachine optimalisatie

Notion-technologies verzorgt zoekmachineoptimalisatie voor tal van bedrijven en websites. Dat betekent concreet dat wij ervoor zorgen dat websites op relevante zoekwoorden een hoge positie verwerven in de bekende zoekmachines. Optimalisatie is hiervoor de gebruikte term. Meer dan 90% van al het zoekverkeer gaat via Google. Vanzelfsprekend leggen wij daarop dan ook de focus in onze activiteiten.

Wij bieden u:

  • Een toppositie in de Google zoekmachine
  • Een compleet online marketing pakket
  • De zekerheid dat u binnenkort veel nieuwe klanten kunt begroeten
  • Het opzetten en/of beheren van Google AdWords campagnes

Kortom; optimalisatie voor de Google zoekmachine is noodzakelijk voor ieder bedrijf dat zich online wil profileren en online haar producten aanprijst.

AdWords vs. Organische marketing

Er zijn grofweg twee manieren om een toppositie te verwerven in de Google zoekmachine. Enerzijds met de organische resultaten en anderzijds met de gesponsorde zoekresultaten.

Met de gesponsorde resultaten wordt gedoeld op Google AdWords, het online adverteer programma van Google. Adwords is een programma waarmee u kunt bieden op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven bij de betreffende zoekopdrachten. Uw advertenties worden dan weergegeven in een kolom rechts van de organische zoekresultaten en soms erboven. Het grote voordeel van AdWords is dat u alleen betaalt als een potentiele klant daadwerkelijk op uw advertentie! Wij zetten voor u doeltreffende campagnes op. AdWords is snel realiseerbaar, u kunt vandaag nog een toppositie in de Google zoekmachine bereiken! Het organische segment heeft betrekking op reguliere webpagina’s zoals u die nu ook al aantreft op elke website. Zodra iemand een zoekopdracht invoert in de Google zoekmachine, wordt een lijst met websites samengesteld, die volgens Google relevant zijn. Wij zijn bekend met de meer dan 200 factoren die een rol spelen bij het bepalen van de positie van een website. Door optimalisatie toe te passen, maken wij uw website vindbaar in Google!

Zoekmachine optimalisatie; informeer snel!

Neem snel contact op met ons voor een gratis advies! Graag reserveren wij alle benodigde tijd voor een zorgvuldige analyse van uw online behoeften zodat wij daar optimaal op in kunnen spelen.