Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

adverteren internet

Adverteren op internet

Er zijn talloze manieren om te adverteren op internet. Internet adverteren biedt u bovendien de mogelijkheid om dit doelgroepgericht te doen. Met andere woorden; alleen mensen die naar úw product op zoek zijn krijgen uw advertentie te zien. Zodoende biedt online adverteren u de mogelijkheid om maximale efficiëntie toe te passen in uw strategie voor online marketing. Online adverteren biedt u de volgende voordelen:
Uw advertenties worden gratis getoond, u betaalt alleen als geïnteresseerde bezoekers daadwerkelijk op uw advertentie klikken.
Het toepassen van verschillende advertenties en verschillende zoekwoorden biedt de mogelijkheid om de meest efficiënte te selecteren.
U bepaalt zelf exact wat u per dag, maand of jaar wilt uitgeven aan online adverteren.
U hoeft er niet naar om te kijken, wij verzorgen het hele proces van A tot Z!

Google AdWords

De meeste gebruikte manier om te adverteren op internet is met behulp van Google AdWords. Google AdWords is het internet adverteer programma van Google. Hiermee kunt u adverteren in de zoekmachine van Google, alsmede ook op de diverse relevante websites die via Google gevonden worden. Online adverteren wordt vaak aangeduid met SEA (SearchEngineAdvertising)

Met Google AdWords worden uw advertenties helemaal gratis vertoond aan mensen die gezocht hebben op zoekwoorden die u zelf selecteert. U trekt dus altijd geïnteresseerd publiek aan en betaalt alleen voor bezoekers die daadwerkelijk op uw internet advertentie klikken.

Internet adverteren met Notion-technologies

Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om vrijblijvend uw wensen en behoeften op het gebied van online adverteren in kaart te brengen. Zodoende kunnen we, met u, een pakket op maat samenstellen dat optimaal inspeelt op uw situatie. Aarzel niet langer en neem direct contact op met ons!