Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Vindbaarheid

 Hoe is de vindbaarheid van uw website op Google ?

Search engine management, de vindbaarheid van uw website “Vindbaarheid is het doel. Technieken zoals SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine advertising)  worden ingezet om dit doel te bereiken. Wij zorgen ervoor dat wij voor u verkeer genereren, niet alleen uit zoekmachines, maar uit alle inhoudelijke hoeken en kanten van het web.”

Wij beheersen en beheren diverse vormen om uw vindbaarheid te verhogen

De plaatsen waar naar informatie wordt gezocht gaan van websites ,blogs, fora, printend media  tot sociale media kanalen. Afhankelijk van uw doelgroep  worden de juiste kanalen gekozen. De eerste stap naar conversie is, gevonden worden. Hiervoor kunnen we verschillende technieken inzetten.

SEO ( zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie Wij laten uw webpagina hoog scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine op voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen. Gezien het marktaandeel van Google in België zal hier een belangrijke focus worden gelegd. Bent u actief in het buitenland, dan sporen wij op welke zoekmachine binnen uw doelgroep wordt gebruikt. Het is namelijk niet altijd de Google Zoekmachine die populair is in andere landen.
Zie ook:
zoekmachine marketing voor bedrijven
zoekmachine marketing
Internet marketing

SEA ( zoekmachine advertising) of vindbaarheid via advertenties

Google adwords, search engine advertising Wij plaatsen voor u betalende zoekwoord gekoppelde advertenties bij zoekmachines. bvb Google Adwords. Google Adwords ( en SEA in het algemeen) wordt in veel gevallen verkeerd gebruikt. Bij Notion technologies verneemt u de beste strategie.

SERM ( zoekmachine reputation management) of vindbaarheid van individuen

Hiermee richten wij op “branding”-strategie of customer service van bedrijven. Ook reputation management van individuen behoort tot de mogelijkheden. Wordt u als persoon in een slecht daglicht gesteld, dan drukken wij de negatieve artikels van de eerste pagina van Google.

Meer informatie over de vindbaarheid van uw bedrijf op internet? Neem met ons contact op