Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Twitter

Wij beheren jouw Twitter account

Wat is Twitter?

Twitter is een real time microblog.  Berichten zijn meestal ongenuanceerd, kort (140 tekens),deelbaar en open. Ze verspreiden zich als een olievlek op water. Wat begon als een eenvoudig concept met één doel “ hou je vrienden op de hoogte van wat je doet”. Meer uitleg op onze blog

In het begin werd Twitter gebruikt om onbenullige informatie de wereld in te sturen.  Dat is bij elk nieuw platform het geval, maar na een tijd zijn de mensen die het daarvoor gebruiken in de minderheid en hebben bedrijven de weg naar deze microblog gevonden.

Het platform dat in 2012 zijn 6e verjaardag heeft gevierd is inmiddels geëvolueerd tot een enorme hot spot op speciale media.

Onze diensten voor Twitter

Hoe werkt het?

Mensen die je posts ( worden in het  jargon Tweets genoemd) volgen kunnen die zien op hun Twitter pagina op elk geconnecteerd toestel van statisch tot mobiel.

Waarvoor wordt Twitter gebruikt?

Meer en meer bedrijven beginnen te beseffen dat er op Twitter enorm veel mensen zijn die spreken over uw bedrijf of producten. Hoog tijd om daar aandacht aan te besteden als je die potentiële klanten niet wil missen.

Wat met de andere netwerken?

Twitter maakt in de meeste gevallen deel uit van de online marketing mix. Notion technologies adviseert om de ervaring met sociale media daar op te doen.

Kost Twitteren veel tijd?

Je besteedt toch wel wat tijd aan het opzetten en uitbouwen van je account.

Wat bieden wij aan?

Wij weten waar de belangrijkste valkuilen zitten en weten die te ontwijken. Wij bieden daarom een eenvoudig maar efficiënt plan aan. Verneem  hier meer