Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

live tweet wall voor events

Bouw zelf een tweet wall

SocialWall wordt niet meer ondersteund. Neem in plaats hiervan een kijkje op onze pagina LiveWall. Notion technologies is premium reseller voor België en Luxemburg.

twitter wall software van socialwall op congres of eventZoekt u enkel een twitter  wall, maar dan grafisch prachtig uitgewerkt ? Dat is mogelijk.

Wat is een tweet wall?

Een tweetwall is een “real time weergave” van Twitter berichten. De wall wordt als het ware gevoed door # hashtags. Je kan tweet walls aantreffen op  evenementen, conferenties, café’s, hotels, winkels, enz… Het doel van een Tweet wall is dat deelnemers, sprekers, leveranciers en personeel  details over het event, wijzigingen aan de agenda en  feedback met elkaar kunnen delen.

Een live twitter wall op al uw events

Je ziet ze al hier en daar opduiken. tweet wall (s) op events. Er is meestal niet veel aandacht besteed aan de grafische vormgeving, het is meestal gratis zonder enige vorm van ondersteuning en de tekst is zo klein dat je hem amper kan lezen. In tegenstelling tot die andere producten die zich enkel richten op Twitter is er bij onze tweet wall software veel aandacht besteed aan vorm , leesbaarheid en bedrijfszekerheid.

De voordelen van onze tweet wall software

  • Social media strategie:  Socialwall is een toonaangevend marketinginstrument.
  • Breng  social media in beeld:  Socialwall geeft een actuele representatie via de social media over  je bedrijf , product of evenement.

Alle pagina’s over social media