Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Permanente opstelling social wall

Social wall software voor permanente opstelling

SocialWall wordt niet meer ondersteund. Neem in plaats hiervan een kijkje op onze pagina LiveWall. Notion technologies is premium reseller voor België en Luxemburg.

Het gebruik van social wall in een museumJe bent actief in horeca, museum, culturele sector enz? Dan is Social wall in permanente opstelling de oplossing. Denk even aan je klanten. Gebruiken ze nu al sociale media? Zouden zij het wel doen als zij daartoe aangezet worden? Het antwoord op deze vraag zal in de meeste gevallen ja zijn.

Zou de omzet of aantal bezoekers van je zaak stijgen mocht er meer interactie zijn tussen je merk en je klanten? Weerom zal het antwoord ja zijn.

Met social wall software van Notion technologies wordt deze wens realiteit.

Social wall software voor bedrijven

Dagelijks passeren er tientallen bezoekers aan de receptie van uw bedrijf. Dode momenten die veel gebruikt worden om de laatste berichten op sociale media te checken. Dat is het moment om uw bezoeker via de social wall op de hoogte te brengen van de conversaties die er rond uw merk aan de gang zijn.

Doet social wall software meer verkopen?

Sociale media is zelden een direct verkoopkanaal. Het zorgt wel voor mond tot mond reclame en klantenbinding op een moderne manier.  Als je in je retail- of horecazaak zorgt dat je de conversatie aanmoedigt, zal de conversatie onrechtstreeks tot gevolg hebben dat mensen je merk gaan kopen.

Wat is social wall software?

Met social wall software bouw je je winkel om tot een plaats waar de ervaring met je merk direct en spontaan wordt gedeeld. Tweet berichten, Facebook berichten, foto’s enz… worden met vrienden en familie gedeeld via elke smartphone.  Zo wordt de winkel ervaring een stuk interessanter.

De voordelen van Social Wall software

Met de social wall software zit u niet vast aan ingewikkelde formules. U zorgt voor de internet aansluiting, PC of laptop en voor een TV scherm. Wij zorgen voor de rest.

U haalt social  wall software in huis voor minimum 1 maand of voor een langere periode. U hoeft geen software te installeren. Wij zorgen voor de setup en bezorgen u de link naar de social wall server en voor de rest loopt alles automatisch.

Interesse in ons voorstel?

Alle pagina’s over social media