Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Livewall – Tweet wall, social media screen voor evenementen

LiveWall in BeLux

Logo Livewall

Het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke social media screen voor evenementen is nu ook te verkrijgen in België en Luxemburg. Notion technologies verwierf de status van Premium Reseller. Wij integreren LiveWall in een groter geheel van diensten.

Prijzen

U heeft reeds een Livewall software voor €150 (excl. btw)!

Vraag offerte voor LiveWall

De voordelen van Livewall in het kort

Unieke interactie met Livewall

Unieke interactie met LiveWallLiveWall creëert interactie tijdens uw evenement of  binnen uw bedrijf (denk maar aan de toepassing in wachtruimtes). Door het mengen van sociale media en andere interactieve content wordt voor de ultieme combinatie tussen online en offline interactie op uw schermen gezorgd.

Sociale media

social van LiveWallLiveWall verzamelt social media gegevens van Twitter, Facebook, Instagram en Google +
Deze inhoud wordt op een creatieve manier  weergegeven op uw schermen of kan worden gebruikt voor geavanceerde social media statistieken (zie ook Engagor voor Social Media Managent). Daardoor wordt uw online aanwezigheid verbeterd!

Dynamische inhoud

Dynamisch van LiveWallLiveWall toont alle interactieve inhoud op de schermen.
Schakelen tussen foto’s, video’s, stemmen ( zie ook presenterswall) en andere toepassingen. Hierdoor kunt u uw scherminhoud zelf beheren.

Waarom is Livewall beter dan de concurrenten?

LiveWall onderscheidt zich vooral door het gebruiksgemak en de mogelijkheid om naast alle social media-berichten ook foto’s en video’s weer te geven. Naast de weergave tijdens een evenement, is de LiveWall ook te koppelen aan een externe webpagina of Facebook-tab. Daardoor kunnen mensen die niet aanwezig zijn op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond het evenement.
Daarnaast is LiveWall in staat om gelijk welke toepassing zelf bedenken, te ontwikkelen en met de hulp van Notion technologies te implementeren. Daarvoor hebben ze de nodige creativiteit en de techniek in huis om elke wens te verwezenlijken.” Er werd reeds beroep gedaan door Red Bull, ABN AMRO (zie video in de kantlijn), Nokia en tal van andere wereldspelers.