Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Eventstagram – Live instagram wall voor events

Instagram foto’s op uw event met eventstagram

Deel instagram foto's met eventstagram

Prachtige live  weergave van Instagram slideshows voor festivals, bruiloften, conferenties, concerten, openingen, feesten, themaparken of overal waar er een groot scherm wordt opgesteld en mensen Instagrammen (als dit al een werkwoord zou zijn).

 

 

Wat is Eventstagram en wat kan het voor jouw event betekenen?

Eventstagram is een web toepassing voor organisatoren van evenementen om in real-time een diavoorstelling te tonen van foto’s genomen op een evenement.  Zodra een foto wordt genomen en getagged (#hastag) door middel van Instagram  op een smartphone of tablet wordt dit weergegeven op het scherm of via een projector op het evenement. Zo kan iedereen van de foto’s genieten. Uiteraard kan je als organisator eerst de foto’s goedkeuren vooraleer ze worden getoond.

Waar kan eventstagram worden ingezet? Enkele voorbeelden

 • Bruiloften lenen zich perfect voor het delen van en het bewaren van die romantische foto’s van het gelukkige paar.
 • Op conferenties moedigt Eventstagram deelnemers aan om samen te werken.
 • Hou een wedstrijd op festivals met een mooie prijs voor de beste foto.
 • Op bedrijfsfeesten en events kan je je bedrijf  of merk promoten door het delen van foto’s.
 • Overal waar er een scherm  staat en de mensen Instagrammen. Dit kan gaan van  kleine bijeenkomsten tot mega sportevenementen. Eventstagram is perfect voor het tonen van je Instagram foto’s.
Volg het verhaal van Laura en haar vriendinnen op #festival2013

Hoe wordt Eventstagram gebruikt? Veel gestelde vragen.

 • Wat heb ik nodig om met eventstagram te beginnen? Alles wat je nodig hebt is een TV, scherm of projector, en een internetverbinding.
 • Hoeveel foto’s kunnen er worden getoond? Het gratis plan toont 100 foto’s over een periode van 1 uur. Dit kan gaan tot installaties die volledig zijn aangepast aan de noden van de klant.
 • Kan ik  de foto’s modereren of  sensureren? U kunt zich aanmelden op de website via een smartphone, tablet of computer en van daaruit de foto’s die aanstootgevend zijn verwijderen.
 • Moet ik de foto’s publiceren?  De Instagram foto’s moeten openbaar zijn en ofwel gelabeld of ingecheckt op een locatie om deze op eventstagram te publiceren. Door te kiezen voor een unieke #hashtag wordt het onwaarschijnlijk dat de foto’s worden gevonden door een gewone gebruiker.  Foto’s hoeven niet te worden getweet of gepubliceerd op Facebook, maar het kan.

Instagram, de belangrijkste foto sharing site

Hoe kan ik Eventstagram bestellen?

Notion technologies is exclusief verdeler van Eventstagram voor België, Nederland en Luxemburg.

U kunt op twee manieren werken:

 1. Het gaat over een heel eenvoudige installatie en u kunt die zelf opzetten? Ga dan naar de website van http://www.eventstagr.am. Daar kunt u de verschillende opties terugvinden en de bestelling plaatsen of gebruik maken van de gratis account.
 2. U wil geen enkel risico lopen en wenst dat Notion technologies het nodige doet. Ga naar ons contactformulier en neem met ons contact op.

 

Bekijk ook onze oplossing LiveWall  Live streaming van Twitter, Facebook en Foursquare, alsook narrow casting