Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Social media

Social Media

Conversation prism
“Sociale netwerken zijn plaatsen waar gesprekken aan de gang zijn over uw producten of diensten. Wij leggen de basis, luisteren naar de doelgroep en gaan in opdracht van de klant de conversatie aan.”

Onze diensten in de kijker

Uw Twitter account opzetten en opvolgen kost veel tijd en moeite. Notion technologies neemt u die last uit handen – lees meer

Social media ook voor u?

Social media vervangt in geen geval andere kanalen zoals tv, radio of print. Zoals in onze missie staat geloven wij in fusion media marketing. Een perfecte marketing mix vinden. Studies tonen aan dat er een belangrijke verschuiving plaatsvindt van traditionele media naar social media. Vooral de interactie met uw doelgroep en het virale effect is de grote meerwaarde. Nu zijn we de hype voorbij en zoeken zowel consumenten als bedrijven steeds vaker binnen sociale netwerken. Het is dus niet meer de kwestie van OF u aanwezig moet zijn of niet, maar eerder wanneer u de eerste stappen zet. Er is geen tijd meer te verliezen. Kleine bedrijven kunnen al met een beperkt budget bij ons aankloppen en beroep doen op onze kennis en ervaring.

Wat kan Notion technologies voor u betekenen op het vlak van social media?

De verleiding is groot om te denken dat alleen aanwezigheid op social media tot succes zal leiden. Het is toch gratis en laagdrempelig. Niets is minder waar. Het ontbreekt al snel aan kennis en tijd om dit vol te houden. Hoe pakken wij dit aan?  Op basis van een intake gesprek gaan we het DNA van uw bedrijf in kaart brengen. Vervolgens kiezen we de netwerken die  voor uw activiteit het meest geschikt zijn.  Onze ervaring heeft ons geleerd dat elke kanaal zijn eigen gedragsnormen, bereik en waarden heeft.  Een succesvolle campagne moet altijd “word sharing” zijn. Er moet voor de doelgroep een reden zijn om het viraal te verspreiden. De grootste uitdaging daarbij is het verkrijgen van een kritische massa. Door veelvuldig uit te testen zijn wij tot een model gekomen dat  beheersbaar en meetbaar is.

Event communicatie dankzij social media

Sinds begin 2012 legt Notion technologies zich toe op het inzetten van social media op evenementen. Twitter, Facebook, Foursquare, Instagram, tonen van digitale signalisering, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Alle pagina’s over social media

Bekijk onze promotie video