Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Marketing advies

Marketing advies

marketing advies bij Notion technologies
“Zet uw bedrijf zijn eerste stappen op digitale media? Wenst u daar de hulp bij van een specialist?  Dan zorgen wij ervoor dat uw online strategie naadloos aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. Heeft u zelf de richting al bepaald?  Dan helpen wij u graag met de implementatie.”

Marketing advies bij Notion technologies

Wij stellen onze adviserende knowhow ter beschikking op zowel strategisch als tactisch gebied.

De strategische invalshoek

U wenst zich vooral te concentreren op uw kern activiteiten en u bent op zoek naar een partner die uw online project kadert in uw algemene bedrijfsstrategie? Dan staan wij u met raad en daad bij om uw strategische doelstellingen te bereiken. Op basis van de sterke en zwakke punten van uw (online) marketing strategie stellen wij u een volledig stappenplan voor en staan in voor de implementatie. Ook benchmarking en concurrentie analyse behoren tot de mogelijkheden.

De tactische invalshoek

U hebt alles op een rij gezet en weet welke middelen u nodig heeft om uw strategische doelstelling te bereiken? Dan staan wij u met raad en daad bij om goed af te wegen hoe die middelen efficiënt moeten worden aangewend.

Typische vragen bij marketing advies

  • Ik besteed veel tijd aan sociale media, maar de resultaten zijn niet bevredigend; Wat moet ik hier aan doen?
  • Ik behaal wel hoge posities en bezoekers aantallen, maar het rendement is nihil.  Hoe verhoog ik mijn conversie?
  • Elke maand gaat er een groot deel van mijn budget naar Google Adwords.  Ik sta wel geregeld bovenaan, maar er wordt niet op geklikt. Wat is er mis?
Meer informatie over marketing advies voor uw bedrijf? Neem met ons contact op