Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

faxmailing

Faxonline verstuurt uw faxmailing

versturen van faxmailings

“Faxmail marketing is en blijft een universele elektronische vorm van communicatie tussen bedrijven”

Wij verzorgen uw faxmailings in binnen-en buitenland

De email heeft al een stuk van deze communicatie overgenomen, maar veel bedrijven reageren in sommige situaties beter op een faxmail dan op een email. 99% van de bedrijven beschikt dan ook over een fax toestel.
Wij zijn  in staat om via een multidiffusie service dezelfde boodschap onmiddellijk en gelijktijdig te verspreiden naar meerdere en talrijke bestemmelingen (klanten, prospects, partners). Meertalig, meerdere pagina’s of al dan niet gepersonaliseerd. In piekuur of daluur.

Faxen simultaan versturen

Ben je op zoek naar een specialist die voor uw bedrijf faxmailings verstuurt naar prospecten, klanten of leveranciers. Wij nemen de volledige campagne in handen van ontwerp van het faxbericht, aanleveren van de database met faxnummers tot en met de rapportage.

Wij versturen uw faxmailing tegen de laagst mogelijk kost

Gezien het volume dat wij verzenden per jaar krijgen wij bij onze providers de beste prijzen. Hiermee kunt u uw voordeel doen.

Laat ons meer weten over uw faxmailing plannen

Meer informatie over succesvolle faxmailing campagnes voor uw bedrijf? Neem met ons contact op