Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Copywriting

Copywriting voor diverse doeleinden en verschillende talen

Copywriting voor web, seo en print media
“Het doel van een goede tekst is om de lezer aan te zetten om uw product of dienst aan te schaffen en met uw merk een “top of mind” positie te verwerven. In tweede instantie houdt onze copywriter rekening met de SEO richtlijnen. Ook in het kader van optimalisatie van uw website wordt speciale copywriting toegepast.”

Een duidelijk onderscheid in copywriting

Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het schijven van reclame- en andere wervende teksten. Zakelijke commerciële teksten worden afgestemd op het specifieke medium zoals  websites, sociale media, folders, brochures, emailings, nieuwsbrieven en promotiefilmpjes.  Er wordt hierbij rekening gehouden met de richtlijnen van zoekmachines. Wenst u nog een stap verder te gaan  worden er speciale pagina’s geschreven die continu worden bijgewerkt telkens als de zoekmachines hun criteria (algoritmes) wijzigen. En dat gebeurt zeer regelmatig.

Copywriting voor digitale media

Het voorbereidende werk is vergelijkbaar met dat voor printend media. Teksten voor website, sociale media en nieuwsbrieven worden echter geschreven met SEO (zoekmachine optimalisatie) in gedachten. Er moet een subtiel evenwicht worden gevonden tussen tekstkwaliteit en  de richtlijnen van de zoekmachines. Het gebruik van te veel zoekwoorden kan de tekst onlogisch en onleesbaar maken. Dit zorgt er voor dat de boodschap minder sterk overkomt. Notion technologies zorgt er voor dat dit evenwicht wordt bewaard.

Copywriting voor SEO

Schrijven voor SEO
In de meeste gevallen krijgt de bezoeker deze teksten niet te zien. Ze spelen hun rol in de achtergrond en dienen puur en alleen om snel in te kunnen spelen op de constant veranderende criteria die zoekmachines opleggen. De copywriters die dit soort van opdrachten uitvoeren zijn vooral technisch onderlegd en werken samen met andere tekstschrijvers.  De teksten moeten namelijk wel leesbaar blijven voor menselijke bezoekers.
 

Copywriting voor printend media

D.m.v. een diepgaand doelgroep onderzoek met de opdrachtgever komen we tot een uitstekende tekstkwaliteit waarbij er een zorgvuldige afweging wordt gemaakt tussen schrijftaal ,beoogd resultaat en mogelijkheden van het medium. Dit doen wij via een netwerk van partners.

Meer informatie over copywriting voor printed media, digitale media en seo? Neem met ons contact op