Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

snelheid

De snelheid

snelheid van uitvoering en doorlooptijd
“Mensen de dag van vandaag eisen de informatie hier en nu. Dit zet de bedrijven onder druk om in elke fase van de klanten relatie aanwezig te zijn. Wij dragen daar ons steentje toe bij door snelheid van implementatie, laadtijd van de website, snelheid van leveren en de conversie.”

Ik wil het het ik wil het nu (verhoog de snelheid)

Het internet raakt vandaag de dag steeds meer verweven met alles wat we doen. Het internet is een stuk dynamischer geworden waardoor content (inhoud) veel vlugger achterhaald is.  Als bedrijf moet je  met je website, blog of sociale media pagina voldoen aan de  vraag naar deze interactiviteit. Notion technologies helpt u daarbij.

Snelheid van implementatie

Door geregeld overlegmomenten in te lassen met de klant zorgen wij er voor dat de juiste verantwoordelijkheden worden gelegd daar waar ze moeten worden uitgevoerd. Dit zorgt voor minder oponthoud en misverstanden. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het project tot een minimum beperkt.

Snelheid van opladen van de website

Het internet wordt meer en meer mobiel. Als de gebruiker te lang moet wachten vooraleer hij de  informatie te zien krijgt op uw web pagina dan haakt hij af.

Snelheid van afleveren

Bvb de aflevering van gepersonaliseerde postmailings is cruciaal. Zo mogen die niet te vroeg of niet te laat op de bestemming aankomen. De hele flow van ontwerp over drukken en verzenden moet dus zeer vlot verlopen. Een ander voorbeeld is snel inspelen op zowel positieve als negatieve kritieken op sociale media.

Snelheid van conversie

Het is in het belang van elk bedrijf dat de bezoeker doet wat men wil dat hij doet. Is dat het bellen naar uw verkoopdienst, het sturen van een email of iets bestellen op uw webwinkel. Dat moet zo vlot mogelijk gaan en zo weinig mogelijk stappen bevatten.
 

Meer informatie over de snelheid van uitvoering en de snelheid van de websites en sociale media? Neem met ons contact op