Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

opbrengst

De opbrengst

De opbrengst van uw marketing investering
“De opbrengst ( of verlies) van uw marketing strategie wordt niet enkel beïnvloed door de investering in printend media, website of sociale media . Enkel door te meten en bij te sturen brengt u investering en opbrengst in lijn   ” 

Breng de verborgen voordelen boven water en verhoog je opbrengst

Voor een e-commerce (webwinkel) website is het op het eerste zicht eenvoudig. Omzet wordt veelal bepaald op basis van directe verkoop en de frequentie van aankopen  binnen een bepaalde tijd. Ook al genereert die niet direct de nodige inkomsten stroom, toch geeft het voordeel op vlak van merkbekendheid. Langs de andere kant kan het ook zorgen voor besparingen door het efficiënter inzetten van uw verkoopteam. Dat geldt voor alle vormen van communicatie.  Het berekenen van ROI is daarbij een startpunt, niet het doel.

Printed media

Denk hier bvb aan stijlvolle gepersonaliseerde postmailing die uw online campagne ondersteunen, of  sponsordossiers voor uw evenement.

Verhoog de opbrengst van uw Websites

Uw website is veel meer dan een etalage. Denk bvb aan de kosten besparing die u zou kunnen realiseren door  de leads veel beter te kwalificeren in plaats van de gebruikelijke “cold calls”

Sociale media

Denk bvb aan de kosten besparing die u zou kunnen realiseren door uw dienst na verkoop gebruik te laten maken van sociale media in plaats van een call center, of het opsporen van de juiste kandidaten voor een job die u moeilijk ingevuld krijgt.

Meten is weten met webanalyse

Webanalyse helpt ons om de zwakke punten te detecteren. Dit kan gaan over subjectieve KPI’s ( bvb het aantal bezoekers op uw website, of likes op Twitter) tot meer objectieve KPI’s zoals aantal verkopen die afkomstig zijn van website of sociale media. Eens dat de informatie boven water wordt gebracht kunnen de zwakke punten worden aangepakt.

Meer informatie over websites en sociale media die opbrengen voor uw bedrijf? Neem met ons contact op