Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

kennis

Met kennis van zaken

Aanwenden van kennis
” Bij Notion technologies vindt u meer dan 10 jaar offline en online marketing ervaring.  Daarnaast bieden wij een waaier van specialisaties. Zo wordt uw boodschap verfijnder en krachtiger dan ooit te voren.”

Adviseren en implementeren van kennis

Onze activiteiten bevinden zich in het middelpunt van de continue veranderende omgeving. Onze organisatie moet daarom in staat zijn om op nieuwe trends en eisen uit de markt in te spelen. Wij volgen voor onze klanten de nieuwste trends op. Wij mikken op een lange termijn relatie waarbij  het resultaat voor de klant voor ons van primair belang.

Startmeeting

Een project bij Notion technologies begint steeds met een startmeeting waarbij wij de klant ons helpt met het doorgronden van zijn organisatie. Tijdens dit diepgaand gesprek bespreken wij de drijfveer, doelgroep en doelstellingen. Op deze manier vormen we ons een zo compleet mogelijk beeld van het bedrijf.

Coordinatie

U wordt begeleid door een ervaren projectmanager die instaat voor de overdracht naar de productie en zorgt voor de project administratie. Hij of zij legt ook de nodige contacten met externe leveranciers. Daar waar nodig geeft hij of zij ook de nodige bijsturing en advies.

Opleiding, kennisoverdracht en bemanning

Wij hechten veel belang aan het overdragen van de nodige kennis naar de klant. Ongeacht of men kiest om het gehele opvolg traject toe te vertrouwen aan Notion technologies of  niet.  Binnen het project wordt er tijd gemaakt om de noodzakelijke kennis  aan de klant over te dragen.

Time to learn


Blijf in kop positie in uw sektor

Time To learn is door Notion technologies uit Lochristi in het leven geroepen en wordt verder uitgebouwd samen met Communicatiebureau Contactpunt.. Met onze seminars en workshops willen wij de brug slaan tussen de bedrijfswereld en de aanbieders van technologie en diensten op het vlak van online marketing.
Met onze networking evenementen willen wij een “closed loop” krijgen tussen alles wat er op sociale netwerken omgaat en persoonlijke ontmoetingen.

Waarom besteden wij hier zo veel aandacht aan?

Het organiseren van een evenement is en blijft een fantastische manier om kennis te vergaren. De kennisoverdracht moet actueel, objectief en op een inspirerende manier worden overgedragen. Om telkens een specifiek publiek aan te spreken doen we beroep op partners die top zijn in hun vakgebied. Geen enkel evenement is commercieel opgevat of wordt dit zo discreet mogelijk aangebracht.

Meer informatie over het inhuren van de nodige expertise? Neem met ons contact op