Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

gebruik

De eenvoud van het gebruik

Het gebruiksgemak van de toepassingen
“Met gebruik bedoelen wij zowel het gebruiksgemak voor u als eigenaar van website, blog of sociale media kanaal, maar ook de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker.”

U als opdrachtgever

Wij beseffen dat het beheren van een website niet tot uw kerntaken behoort. Door een keuze uit onze CMS systemen maken wij het u eenvoudig om zelf content aan te passen.

De gebruiker

De ontvanger van de boodschap (dit geldt zowel voor Printed media als voor de bezoeker van uw website, blog of sociale media kanaal) moet een bepaalde taak kunnen volbrengen op een voor hem of haar prettige manier. Dit betekent dat het doel bereikt wordt binnen een bepaalde tijd en dat men niet geïrriteerd of gefrustreerd raakt.

Usability of de eenvoud van gebruik

Het is niet omdat een website interessante informatie bevat dat die informatie op een prettige manier geconsumeerd kan worden. Om dit doel te bereiken besteden wij de nodige aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid (usability) en vorm.  De mate van gebruiksvriendelijkheid is bepalend voor het gemak waarmee een bezoeker de informatie kan vinden of een product kan bestellen.

Conversie

De effectiviteit of de conversie van een website of sociale media pagina hangt sterk af van de  usability, vindbaarheid  en van de vormgeving.

W3C

Logo 3wc
De W3C richtlijnen zijn bedoeld om het internet door middel van standaarden open en toegankelijk te maken. Zo heeft het W3C een aantal regels uitgeschreven voor het bouwen van kwalitatief goede websites.

De spagaat tussen merkbeleving en usability

Het heeft geen zin om een schitterende website te maken die niet gevonden wordt. Er moet aan beide criteria worden voldaan.

Feweb

logo federatie van webbedrijvenAls lid van de vereniging voor web bouwers verbindt Notion technologies zich er toe om volgens de interne richtlijnen te werken.
 
 

Meer informatie over het gebruiksgemak voor eigenaar en gebruiker van uw website of sociale media ? neem met ons contact op