Notion technologies, Marketing in a digital world- Integrated Event Marketing Communication. B2B en B2C evenementen. - 0032 (0) 496 52 92 32

Adverteren op onze dynamische schermen

Adverteren voor KMO bedrijven in B2C en B2B

Notion technologies plaatst informatie op LED schermen. Deze schermen staan opgesteld op grote publieksevenementen. KMO bedrijven die actief zijn in de B2B markt kunnen door dynamische reclameboodschappen hun doelgroep bereiken.

Vraag meer informatie

Interactief Digital out of Home (DOOH) Adverteren

De correcte benaming van deze vorm van adverteren is “Digital out of Home”. Dit wil zeggen alle reclameboodschappen die gericht zijn naar de gebruiker van goederen en diensten wanneer die zich niet thuis bevindt. Wij voegen er nog een dimensie aan toe. Uw bedrijf gaat de interactie aan via de sociale media die op de schermen wordt verzameld.

Adverteren naar een B2C publiek

Er zijn verschillende publieksevenementen waar Notion technologies voor u kan adverteren. De belangrijkste zijn:

  • Muziek: popconcerten, muziekfestival
  • Sport kampioenschappen
  • Filmfestival

Adverteren op uw eigen bedrijfsevenement

Bedrijfsevenementen hebben een uitgesproken commercieel doel. Denk maar aan:

  • Bedrijfsfeesten
  • productlanceringen

Sponsoring is geen advertering

Organisatoren van evenementen komen wel eens bij ons aankloppen om voor hen sponsoring te zoeken. Sponsoring is echter bedoeld om de operationele kosten van een evenement te helpen dragen. Hiervoor zijn andere gespecialiseerde bedrijven.  Bent u een organisator en wil u uw sponsors een meerwaarde bieden op hun investering? Dan kunnen wij helpen met aangepaste pakketten.